Goed gevonden worden in zoekmachines en hoog scoren in Google?

Hoog scoren in Google

Ga voor top posities in Google door kwalitatieve zoekmachine marketing

Om hoog te scoren in de zoekmachine van Google dienen een aantal stappen ondernomen te worden. Top posities behalen in Google is geen magic en goed mogelijk als u weet wat u moet doen.

Gofunky online marketing bureau helpt u graag bij het hoog scoren in Google middels een lange termijn visie op het gebied van zoekmachine marketing. Geen snelle trucjes en magic met snel tijdelijk succes maar internetmarketing met een lange termijn visie waar u jaren voordeel uit haalt!

Alleen de eerste pagina in Google doet er toe

Uiteraard wilt u goed gevonden worden in Google! Een hoge positie in de zoekmachine van Google betekend dat u beter onder de aandacht komt bij uw doelgroep. Het gros van alle website bezoekers start immers zijn zoektocht via Google, waarschijnlijk doet u dat zelf ook. Het is dus geen overbodige luxe maar bittere noodzaak om zichtbaar te worden op de eerste pagina van Google.

Hoog scoren in de zoekmachine van Google is geen hogere wiskunde

Om goed gevonden te worden in Google is het van belang dat u weet aan welke touwtjes u moet trekken en aan welke richtlijnen uw website moet voldoen voor top posities in Google. Nee het is echt geen magic maar wel hard werken. Zo bieden wij verschillende online marketing diensten aan om MKB ondernemers te ondersteunen.

Een bezoeker is pas relevant als deze doet wat hij zou moeten doen

Een top positie in de zoekmachine is pas van waarde indien uw website wordt getoond bij relevante zoekopdrachten. U heeft er niets aan als mensen uw website vinden op termen die niet voor u van belang zijn. In onze ogen is een bezoeker pas relevant als deze doet wat hij volgens u zou moeten doen. Het is daarom van belang om vooraf te definiëren wat u wilt bereiken met uw website zodat meetbaar gemaakt kan worden of website doelstellingen worden gehaald.

Onderzoek op welke zoekwoorden u gevonden wilt worden

Na het formuleren van website doelstellingen dient er een onderzoek gedaan te worden naar zoektermen welke aansluiten om uw website doelstellingen te halen. Weet u op welke zoekwoorden uw klant zoekt of waar u op gevonden wilt worden?

Middels een gedegen keyword onderzoek kunt u inschatten wat het potentieel aan bezoekers naar uw website kan zijn.

Tevens moet naar de concurrentie op internet gekeken worden, want u dient immers wel realistisch te zijn als het gaat om het behalen van top posities in Google.

Help Google door aan te geven waar u op gevonden wilt worden

Als u inzichtelijk heeft voor welke zoekopdrachten in Google uw website gevonden moet worden kunt u starten met het schrijven van website teksten. Google kijkt naar de teksten op uw website en of de woorden waar u op gevonden daarin voorkomen. Het is vervolgens van belang om zoekwoorden in de juiste verhouding te plaatsen om de beste posities in Google te behalen. In zoekmachine marketing land noemt men dit de keyword desity.

Promoot uw site middels linkbuilding

Zoals u ziet moeten er meerdere stappen ondernomen worden. Het is van belang om voorgaande stappen gedegen uit te voeren omdat u anders geld of energie stopt in de verkeerde zoekwoorden voor optimalisatie. Nadat u de juiste zoekwoorden heeft gekozen, website teksten heeft geschreven dient u te starten met linkbuilden.

Linkbuilding is een belangrijke factor om goed te scoren in Google. Een link naar uw website ziet Google als een stem van een andere site. Hoe meer stemmen naar uw website gaan hoe hoger u zult scoren. Wel dient hierbij rekening gehouden te worden dat de stemmen relevant moeten zijn.

U kunt natuurlijk zelf proberen om beter te scoren maar uitbesteden van online marketing aan een specialistisch bureau zal snellere resultaten opleveren.

Vrijblijvend advies van Vincent?

Vincent de Vlugt