Gofunky internet marketing: Internetbureau in Enschede

photo

Gofunky internet marketing helpt MKB bedrijven aan meer online rendement dankzij 10 jaar online marketing ervaring van Vincent.

Als specialistische internetbureau ontzorgen wij klanten volledig op online gebied. Fullservice houdt in dat we kunnen helpen bij de bouw van een WordPress website of WordPress webshops maar dat we ook zoekmachine marketing uitvoeren met een grote ervaring in linkbuilding. Dit gecombineerd met content marketing of een gelikt website design levert voor u nog meer rendement op.

Zijn hoofd is nog net niet vierkant door de duizenden uren die hij heeft gemaakt achter het scherm. Google analytics in de ochtend bij de koffie en ‘s avonds voor het slapen nog een laatste check om te kijken hoe de dag is verlopen. Als freelance marketing specialist heb ik mijn uurtjes dus wel gemaakt en dagelijks ben ik nog steeds vol passie bezig met mijn werkzaamheden.

Waar gebeurt alle internet marketing magic?

Gofunky (gerund door Vincent) is gevestigd in Enschede achter Saxion Hogescholen in een bescheiden kantoortje onder zijn woning.

Welke online marketing werkzaamheden kun je verwachten van Vincent:

Zoekmachine marketing & SEO trajecten
Opzetten van content marketing activiteiten
Adwords campagnes beheren
Klanten adviseren in hun online marketing mogelijkheden
Beheren van social media campagnes
Ondersteunen bij de bouw van WordPress websites of webshop
Doormeten van online marketing rendement

Hoe is Gofunky internetbureau ontstaan

We zijn anders dan een standaard reclamebureau of online marketing bureau. Vincent werkt 50% van zijn tijd voor klanten en de andere helft aan eigen online initiatieven. Dit maakt mijn werk gevarieerd want alles online, zonder enige vorm van persoonlijk contact zou van mij een robot maken.

Tijdens de studenten tijd heeft Vincent een vacaturesite opgezet die is uitgegroeid tot 350.000 bezoekers per maand dankzij online marketing. De opgedane kennis bij het bouwen van een vacaturebank, conversie optimalisatie en email marketing gebruikt Vincent nu voor klanten die met hem samenwerken.

Ondanks het kantoor in Enschede werkt Vincent overal en nergens. Zo reist hij ongeveer 4 maanden per jaar over de wereld om inspiratie op te doen als digital nomad. Lees bijvoorbeeld over zijn werkdag in het buitenland (inclusief zwemmen in de pauze). Dankzij handige online tools, samenwerkings programma’s en digitale telefonie gaat het werk altijd door, ook als ik aan de andere kant van de wereld ben.

Tagcloud van onze specialiteiten

#linkbuilding #SEO #SEA #affiliate marketing #domeinnamen #WordPress #PHP #Laravel #Hosting #WordPress websites #social media #design #conversie optimalisatie #koffie drinken

Hulp nodig?

De afgelopen 8 jaar heb ik zo ontzettend veel websites voorbij zien komen en diverse strategieën mogen uitvoeren om online succes te behalen! Graag help ik u ook om een volgende stap te zetten met onze online marketing diensten.

Koffie koffie drinken of een brainstorm sessie?

photo

Ondanks dat ik van mijn koffie verslaving af probeer te komen sla ik dit nooit af!
Welkom aan de Emmastraat 134 in Enschede of we kunnen elders afspreken.

Je kunt contact opnemen met Vincent om eens van gedachte te wisselen.

Klanten beoordelen Gofunky internetbureau met een 8.9 van 10 sterren. Gebaseerd op 27 reviews.

Vrijblijvend advies van Vincent?

Vincent de Vlugt