Linkbuilding uitbesteden: Kwalitatieve backlinks verbeteren je vindbaarheid van je website in Google

Linkbuilding is de “missing link” voor veel bedrijven. Je hebt veel tijd en energie gestopt in je website. Een mooi gelikt design, uitgebreide omschrijvingen van je producten en diensten maar toch valt het resultaat wat tegen, je hebt nog niet zo heel veel website bezoekers.

Je linkbuilding uitbesteden kan je helpen aan meer resultaat en het behalen van je website doelstellingen.

linkbuilding

Waarom haal ik nog geen goede posities in Google vraag je jezelf af?

Voor veel bedrijven heeft dat te maken dat ze nog niets hebben gedaan aan linkbuilding. Linkbuilding vergroot de populariteit van je website waardoor je zult stijgen in Google.

Ik ben een beginner, dus vertel mij eerst wat linkbuilding is?

Een korte tussen stap naar de normale wereld moet eerst gemaakt worden ter verduidelijking. Op het moment dat jouw bedrijf goed werk levert wordt dat gewaardeerd door je klanten. Zij zullen het doorvertellen aan andere bedrijven en daardoor krijg jij extra klandizie.

Kortom je bedrijf groeit door mond op mond reclame. Online via Internet verloopt het eigenlijk hetzelfde maar dan net iets anders met zo genoemde backlinks.

Op het moment dat een bedrijf of blog enthousiast is over hetgeen wat jij als bedrijf doet, dan zullen ze daar over schrijven. Ze zullen een artikel schrijven met promotie voor je bedrijf. En uiteindelijk laten weten over welke website het gaat door een linkvermelding.

Die linkvermelding wordt gezien als een stem / referentie over jouw website. De link verwijzingen zijn dus de referenties in de online wereld. In de online marketing noemen we ze backlinks.

Wat heeft Google te maken met deze backlinks en waarom helpt het mij om hoger in Google te komen?

De zoekmachine van Google heeft als belang om de beste zoekresultaten te weergeven. De zoekmachine zal dus proberen te achterhalen welke sites het meest interessant zijn en die hoger tonen in Google.

De referenties en stemmen naar jouw websites van externe websites geven Google een indicatie van jouw populariteit van je website.

Deze populariteit neemt Google mee en daardoor zul je boven je concurrent komen te staan als deze minder populair is en minder kwalitatieve backlinks.

Dankzij de link verwijzingen denkt Google dus betere resultaten te kunnen tonen in zijn zoekmachine.

In grote lijnen klopt dit natuurlijk ook, want over goede en populaire bedrijven wordt veel geschreven en slechte bedrijven krijgen niet tot nauwelijks aandacht online.

Kies voor linkbuilding uitbesteden of neem het heft in eigen hand

Als website eigenaar wil je toch ook meer bezoekers?! Vergroot dan de link populariteit met linkbuilding met handige online marketing trucjes. Pas echter wel op omdat de expertise van een online marketing specialist zit in het beoordelen van wat een kwalitatieve link is. Weet jij dat? Daarnaast hebben linkbuilding bedrijven zoals Gofunky een groot linknetwerk tot hun beschikking waar jij als bedrijf van kunt profiteren.

De linkbuilding uitbesteden kan dus zeker een goed idee zijn. Doe je het zelf en maak je fouten met de linkbuilding dan loop je zelfs het risico dat je afgestraft wordt en minder bezoekers krijgt.

Is dat alles om goed te scoren?

Natuurlijk zijn er meer factoren zoals kwalitatieve content, onpage optimalisatie en een goede interne linkstructuur, maar links zijn een zeer belangrijke factor die een groot deel van je online zichtbaarheid bepalen. Zonder links naar je website ga je geen stadion vol bezoekers naar je website trekken!

aar wacht je nog met uitbesteden? Start met het vergroten van je website populariteit door kwalitatieve linkbuilding.

Graag helpt Gofunky internetmarketing bij het plaatsen van verschillende backlinks. We hanteren verschillende linkbuilding pakketten voor zowel kleine als grote bedrijven.

Als professioneel linkbuilding bedrijf weten we precies hoe we u hoger in de resultaten van Google krijgen.

Vrijblijvend advies van Vincent?

Vincent de Vlugt