Waarom linkbuilding belangrijk is om meer traffic naar je website te generen!

No Comments

linkbuilding

Linkbuilding is de missing link voor veel bedrijven. Je hebt veel tijd en energie gestopt in je website. Een mooi gelikt design, uitgebreide omschrijvingen van je producten en diensten maar toch valt het resultaat wat tegen, je hebt nog niet zo heel veel website bezoekers.

Waarom haal ik nog geen goede posities in Google vraag jij jezelf af?

Voor veel bedrijven heeft dat te maken dat ze nog niets hebben gedaan aan linkbuilding. Linkbuilding vergroot de populariteit van je website waardoor je zult stijgen in Google.

Ik ben een beginner, dus vertel mij eerst wat linkbuilding is?

Een korte tussen stap naar de normale wereld moet eerst gemaakt worden ter verduidelijking. Op het moment dat jouw bedrijf goed werk levert wordt dat gewaardeerd door je klanten. Zij zullen het doorvertellen aan andere bedrijven en daardoor krijg jij extra klandizie.

Kortom je bedrijf groeit door mond op mond reclame. Online via Internet verloopt het eigenlijk hetzelfde maar dan net iets anders.

Op het moment dat een bedrijf of blog enthousiast is over hetgeen wat jij als bedrijf doet, dan zullen ze daar over schrijven. Ze zullen een artikel schrijven met promotie voor je bedrijf. En uiteindelijk laten weten over welke website het gaat door een linkvermelding.

Die linkvermelding wordt gezien als een stem / referentie over jouw website. De link verwijzingen zijn dus de referenties in de online wereld.

Wat heeft Google te maken met deze link referenties en waarom helpt het mij om hoger in Google te komen?

De zoekmachine van Google heeft als belang om de beste zoekresultaten te weergeven. De zoekmachine zal dus proberen te achterhalen welke sites het meest interessant zijn.

De referenties en stemmen naar jouw websites van externe websites geven Google een indicatie van jouw populariteit.

Deze populariteit neemt Google mee en daardoor zul je boven je concurrent komen te staan als deze minder populair is.

Dankzij de link verwijzingen denkt Google dus betere resultaten te kunnen tonen in zijn zoekmachine.

In grote lijnen klopt dit natuurlijk ook, want over goede en populaire bedrijven wordt veel geschreven en slechte bedrijven krijgen niet tot nauwelijks aandacht online.

Neem het heft in eigen handen door je website populariteit zelf te vergroten

Als website eigenaar wil je toch ook meer bezoekers?! Vergroot dan de link populariteit met linkbuilding met handige online marketing trucjes.

Is dat alles om goed te scoren?

Natuurlijk zijn er meer factoren zoals kwalitatieve content, onpage optimalisatie en een goede interne linkstructuur, maar links zijn een zeer belangrijke factor die een groot deel van je online zichtbaarheid bepalen. Zonder links naar je website ga je geen stadion vol bezoekers naar je website trekken!

Waar wacht je nog, start met het vergroten van je website populariteit door kwalitatieve linkbuilding. Graag helpen we je bij het plaatsen van verschillende links.

Freelance online marketing specialist met 8 jaar ervaring. Ik help MBK bedrijven om meer online rendement te maken en zo nu en dan deel ik mijn online kennis.

  Over Gofunky internetmarketing

  Wij helpen MBK bedrijven aan meer online rendement!

  Graag denken we met u mee, hoe we u ook kunnen helpen aan meer rendement met online marketing.

  Online Tips ontvangen?!

  Fields marked with an * are required

  More from our blog

  See all posts