Over Vincent van Gofunky internetmarketing

vincent

Vincent de Vlugt is eigenaar van Gofunky internetmarketing en online marketing verslaafd!

Achtergrond Vincent de Vlugt?

8 jaar fulltime internet ondernemer en 24/7 bezig met online marketing.
Mijn kennis en passie zet ik in voor klanten en eigen online initiatieven.

Kan Vincent mij ook helpen aan meer rendement?

Ja, met verschillende online marketing diensten ondersteun ik MKB bedrijven en ondernemers om meer rendement uit online te halen. Juist de combinatie werken voor klanten en eigen concepten maken van mij een happy ondernemer.

Welke eigen internet initiatieven heb je gelanceerd?

Drie van die online bedrijven zijn International Model Network en Search Jobs Abroad. De andere vertel ik je misschien later nog wel eens, mocht je misschien ooit nog eens klant worden.

Ja, ik weet inmiddels veel van high traffic websites, performance, user generated content en conversie optimalisatie ;-).

International Model Network is een relatief jonge en nieuwe website waar modellen gespot kunnen worden. Voor deze website maken we veel gebruik van content marketing om online doelstellingen te halen. We bereiken nu maandelijks 15.000 bezoekers waarbij engagement ratio’s worden behaald zoals ik ze nergens anders heb gezien.

Search Jobs Abroad is een internationale jobsite voor mensen die in het buitenland willen werken. De website is multi language om werkzoekenden uit verschillende landen en talen te bereiken. Voor deze website is SEO ingezet om werkzoekende te bereiken middels pull marketing.

Werken als Digital Nomad aan de andere kant van de wereld

vincent

Ik doe mijn werk volledig online en altijd achter de computer. Naast de locatie van mijn internetbureau in Enschede werk ik ook regelmatig vanuit het buitenland op remote werkplekken of kunt u mij als online marketing specialist inhuren op locatie.

Met handige digitale oplossingen kan ik jou ook helpen terwijl ik aan de andere kant van de wereld zit. Soms zeggen klanten wel eens dat ze het niet eens hebben gemerkt en dat is ook mijn doel.

Juist het reizen inspireert mij ontzettend wat mijn creativiteit ten goede komt en uiteindelijk het werk dat ik oplever verbetert. Een klik en een gezamenlijk doel is belangrijker dan een fysieke kantoor locatie.

Nieuwsgierig? Lees mijn Digital Nomad avontuur over het werken vanuit Thailand.

Heeft Vincent ook nog hobby’s?

Als ze mij missen ben ik vissen!

Mijn andere passie is dus vissen. Graag gooi ik een hengeltje uit aan de waterkant. Lekker tot rust komen en even alles loslaten of gierende adrealine door het lijf als ik in gevecht ben met een vette karper of dikke roofvis. Ik heb zelfs een busje gekocht waar ik mijn hele uitrusting in kwijt kan.

Juist de 2 uiterste fascineren mij, enerzijds de mogelijkheden die techniek ons bieden en anderzijds de simpelheid van het leven wat zich uit tijdens een dag vissen in de natuur.

Burgerlijk bestaan in Enschede

Al bijna 7 jaar gelukkig met dezelfde vriendin waar ik mee samenwoon in Enschede.

Eens van gedacht wisselen?

Neem contact op of connect met mij op Linkedin of vraag om de Gratis Website Scan!