Over Vincent van Gofunky internetmarketing

Vincent de Vlugt picture

Ik (Vincent de Vlugt) ben eigenaar van Gofunky en online marketing verslaafd.

Dagelijks ben ik bezig met online marketing, bekijk ik cijfers in Analytics, beheer ik zo’n 25 WordPress sites, verbeter ik AdWords campagnes, kijk ik hoe sites beter kunnen renderen of probeer ik ze hoger te krijgen in Google of werk ik aan conversie optimalisatie.

Achtergrond Vincent de Vlugt?

Ik ben al 7 jaar fulltime internet ondernemer en 24/7 bezig met online marketing.
Mijn kennis en passie zet ik in voor klanten en eigen online initiatieven.

Kan Vincent mij ook helpen aan meer rendement?

Ja, met verschillende web diensten ondersteun ik MKB bedrijven en ondernemers om meer rendement uit online te halen.

  1. Bouwen van een website met WordPress
  2. Bouwen van een webshop met WooCommerce
  3. Zoekmachine marketing (SEO)
  4. WordPress hosting, beheer & onderhoud
  5. Online marketing strategie
  6. AdWords adverteren
  7. Content marketing strategie, creatie en verspreiding
  8. Conversie optimalisatie
  9. Online Marketing Course

Juist de combinatie werken voor klanten en eigen concepten maken van mij een happy ondernemer.

Werken als Digital Nomad aan de andere kant van de wereld

flexwerk kantoor Koh Samui

Ik doe mijn werk volledig online en altijd achter de computer. Naast dat ik een kantoor heb in Enschede werk ik ook regelmatig vanuit het buitenland.

Met handige digitale oplossingen kan ik jou ook helpen terwijl ik aan de andere kant van de wereld zit. Soms zeggen klanten wel eens dat ze het niet eens hebben gemerkt en dat is ook mijn doel.

Juist het reizen inspireert mij ontzettend wat mijn creativiteit ten goede komt en uiteindelijk het werk dat ik oplever verbetert.

Nieuwsgierig? Lees mijn Digital Nomad avontuur over het werken vanuit Thailand.

Welke eigen internet initiatieven heb je gelanceerd?

Drie van die online bedrijven die ik best wil delen zijn International Model Network, Vacature XL en Travel and Visit. De andere vertel ik je misschien later nog wel eens, mocht je misschien ooit nog eens klant worden.

Ja, ik weet inmiddels veel van high traffic websites, performance, user generated content en conversie optimalisatie ;-).

International Model Network is een relatief jonge en nieuwe website waar modellen gespot kunnen worden. Voor deze website maken we veel gebruik van content marketing om online doelstellingen te halen. We bereiken nu maandelijks 15.000 bezoekers waarbij engagement ratio’s worden behaald zoals ik ze nergens anders heb gezien.

Travel and Visit is een reiswebsite waarbij we content delen over prachtige reislocaties en hotels helpen om hun doelgroep te bereiken. Deze website is relatief nieuw. De eerste samenwerkingen zijn een feit en de focus ligt het komende jaar op kwalitatieve content en meer betrokkenheid.

Vacature XL (voorheen Jobselectie) was mijn eerste echte online business. In de top tijd had deze website 250.000 unieke bezoekers per maand dankzij online marketing. Binnen 2 jaar heb ik 200.000 CV’s van werkzoekenden weten te werven voor duizenden intermediair klanten.

Heeft Vincent ook nog hobby’s?

Als ze mij missen ben ik vissen!

Mijn andere passie is dus vissen. Graag gooi ik een hengeltje uit aan de waterkant. Lekker tot rust komen en even alles loslaten of gierende adrealine door het lijf als ik in gevecht ben met een vette karper of dikke roofvis. Ik heb zelfs een busje gekocht waar ik mijn hele uitrusting in kwijt kan.

Juist de 2 uiterste fascineren mij, enerzijds de mogelijkheden die techniek ons bieden en anderzijds de simpelheid van het leven wat zich uit tijdens een dag vissen in de natuur.

Burgerlijk bestaan in Enschede

Al bijna 6 jaar gelukkig met dezelfde vriendin waar ik mee samenwoon in Enschede.

Eens van gedacht wisselen?

Neem contact op of connect met mij op Linkedin.

Linkedin-profiel