Online marketing bureau inhuren? Detachering van online marketing professionals bij u op locatie

Het benutten van kansen op online marketing gebied en snel resultaat behalen kan uitsluitend op basis van ervaring. Door het inhuren van een online marketing professional via Gofunky online marketing bureau haalt u 10 jaar ervaring in huis.

In tegenstelling tot een uitzendbureau of standaard werving en selectiebureau doen wij NIET aan CV schuiven en weten wij als internetbureau wel waar we over praten. Sterker nog, indien gewenst komt Vincent eerst zelf bij u op locatie werken voor een inventarisatie van online kansen en om uw bedrijf te leren kennen.

Inzetten van een online marketing medewerker

Onze online specialisten komen bij u op locatie werken en ondersteunen u van A t/m Z bij online marketing werkzaamheden. Al onze online marketing diensten kunnen uitgevoerd worden door een specialist bij u op kantoor.

marketing

Onze online professionals zijn o.a. ervaren in zoekmachine marketing, social media beheer, linkbuilding, email marketing en kunnen u helpen met het bouwen van een nieuwe website of WordPress webshop.

Dankzij de supervisie en 8 jaar online marketing ervaring van Gofunky haalt u dus maximaal rendement uit uw nieuwe medewerker.

Hoe werkt online marketing detachering?

Wij formuleren samen met u doelstellingen en formuleren daar een strategie bij. Op basis van de strategie zal een brainstorm ingepland worden met uw nieuwe online specialist bij u op kantoor. Als er een match is kunt u onze online specialist direct inzetten binnen uw onderneming.

Onze online marketing medewerkers kunt u inhuren op basis van afgesproken uren per maand (al vanaf 2 dagen per maand). Detachering van online marketing personeel geeft uw bedrijf flexibiliteit en u haalt een professional in huis die volledig zelfstandig bij u aan de slag gaat.

Waarom een online specialist inhuren?

Het belangrijkste is natuurlijk dat u realiseert dat u met internet marketing meer rendement kunt behalen voor uw bedrijf. Door het inhuren van een specialist via Gofunky bent u verzekert van een top kandidaat.

Dankzij onze expertise weten wij feilloos bij de werving en selectie de beste online professionals aan ons te binden. Als u dit proces in eigen beheer doet loopt u tegen het probleem aan dat u tijdens gesprekken geen goede vragen kunt stellen en niet een kandidaat kunt beoordelen op zijn skills.

Een online marketing medewerker inhuren biedt natuurlijk veel meer voordelen boven het uitbesteden van online marketing. Omdat een specialist bij u op locatie werkt is er sprake van kennis overdracht. Daarnaast kunt u snel schakelen en kan uw input en kennis van het bedrijf beter overgedragen worden op de marketing medewerker.

Starten met het inhuren van online marketing personeel?

U kunt contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken een online expert van Gofunky.

Laat uw potentiele marketing medewerker uw site alvast analyseren

Als puur online marketing bureau zijn wij overtuigd van onze meerwaarde en daarom bieden graag een gratis website analyse aan!

Klanten waarderen detachering van marketing professionals met een 8.9 van 10 sterren. Gebaseerd op 14 reviews.

Vrijblijvend advies van Vincent?

Vincent de Vlugt