Alles-in-1 Online Marketing

Uw digitale marketing uitbesteed aan online experts voor een vast bedrag per maand. Interessant voor het MKB zonder eigen digitale marketing teams inhouse. Haal maximaal rendement uit online!

Meer leads en sales voor uw website of shop

Meer rendement online met onze alles-in-1 online marketing diensten! Gofunky biedt een uitgebreide verzameling van online marketingoplossingen die uw bedrijf ondersteunen om maandelijks meer omzet en leads te genereren. Met inmiddels al meer dan 13 jaar online marketing ervaring kunt u erop vertrouwen dat wij alle facetten van uw digitale marketingbehoeften aanpakken.

Wij begrijpen dat bedrijven in deze tijd niet meer zonder een online aanwezigheid kunnen om zich te onderscheiden van de concurrentie of onder de aandacht te komen bij de doelgroep. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten die alle aspecten van online marketing beslaan. Onze alles-in-1 online marketingdiensten omvatten:

Online marketing strategie

Wat wil je bereiken en wat zijn de doelstellingen en binnen welk budget en digitale kanalen moeten worden ingezet. Wat gaat goed en wat moet direct aangepast worden. Waar starten we en wat is het low hanging fruit binnen het digitale speelveld. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we goed inschatten waar snel het meest rendement gehaald kan worden en in welke volgorde activiteiten ingeschaald moeten worden. Samen met ontwikkelen we een roadmap en wijzigen we deze op basis van data.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

We optimaliseren uw website om ervoor te zorgen dat deze hoog scoort in zoekmachines zoals Google, waardoor u een groter aantal potentiële klanten bereikt en uw websiteverkeer verhoogt.

Pay-per-click (PPC) adverteren

We creëren en beheren effectieve PPC-campagnes die gericht verkeer naar uw website sturen, waardoor conversies stijgen en leads worden gegenereerd. U kunt hierbij denken aan betaalde campagnes met Google Ads, Facebook of Instagram.

Social media marketing

We ontwikkelen en implementeren doeltreffende social media-strategieën die uw merkbekendheid vergroten, uw publiek betrekken en conversies stimuleren. We weten goed wat wel en niet werkt en stemmen content af of doelstellingen.

E-mailmarketing

We ontwerpen en voeren gerichte e-mailcampagnes uit die leads generen en omzetten in klandizie. Afhankelijk van de behoefte kunnen geavanceerde email marketing campagnes ingezet worden waarbij het gedrag van de user de input van vervolg campagnes betreft.

Contentmarketing

We creëren hoogwaardige, boeiende content die klanten aantrekt en behoudt, uw autoriteit in uw branche versterkt en de reputatie van uw merk opbouwt. Content is de basis van digitale marketing en met de komst van chatGPT kunnen we u nog beter ondersteunen in het creëren van content die resoneert met uw doelgroep.

Onze alles-in-1 online marketingdiensten zijn ontworpen om flexibel en aanpasbaar te zijn om aan uw unieke zakelijke behoeften te voldoen. We werken nauw samen met u om een op maat gemaakt marketingplan te ontwikkelen dat aansluit bij uw zakelijke doelstellingen en u helpt uw doelen te verwezenlijken. Onze maandelijkse service zorgt ervoor dat uw online marketinginspanningen continu worden geoptimaliseerd en aangepast, zodat u verzekerd bent van maximale ROI.

Neem geen genoegen met een verouderde of onvolledige online marketingstrategie. Kies voor onze alles-in-1 online marketingdiensten en til uw bedrijf naar een hoger niveau. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe wij u kunnen helpen uw digitale marketingdoelen te bereiken.

Samen ontwikkelen, samen groeien en samen profiteren!

Hoe werkt het?

Onze 13 jaar ervaring en uw kennis van de business vormen de basis van onze strategie waarna we op basis van data valideren of we de goede koers varen!

Strategie

Afhankelijk van doelstellingen en budgetten formuleren we samen een strategie waar we maandelijks aan zullen werken.

Online marketing

Maandelijks gaan we voor u aan de slag om resultaat te behalen. De werkzaamheden verschillen per maand afhankelijk van de samen gekozen strategie.

Rapportage en bijsturen

Wij sturen op basis van data. De basis van onze strategie is het meten van resultaten om iedere maand beter te kunnen worden.

Vrijblijvend advies van Vincent?

Vincent de Vlugt