SEO teksten laten schrijven? Betere content door het uitbesteden van website teksten

Content is king is een veelal gezegde onder online marketeers. Hoe beter je website teksten hoe beter je zult scoren in Google. Gofunky internetmarketing staat volledig achter deze uitspraak. Content is zelfs zo belangrijk dat wij content zelfs zien als een investment!

Ja echt! Content dus zoals de bakstenen van een huis. Heb je centjes over zet het dan niet op de bank, maar investeer het in online stenen. Investeer je geld in kwalitatieve content om daar extra rendement mee te maken.

We hebben zelf al eens een blog geschreven over Meer Verkopen door te Investeren in Unieke Website Teksten. Als online bureau weten wij vervolgens wel hoe we je kunnen helpen aan inkomsten uit website bezoekers.

Waarom website teksten uitbesteden?

Even terugkomend op het laten schrijven van website teksten. Als online bureau kunnen we je uitermate goed helpen bij het schrijven van website teksten.

Wij zitten op het snijvlak content en online, wat inhoud dat wij altijd rekening houden met zoekmachine marketing via onze grote vriend Google.

Onderzoek naar zoekgedrag

Een kwalitatief goede tekst is namelijk niet per definitie een goede SEO tekst. Als je de intentie hebt om meer bezoekers uit Google te trekken dan kan dat middels het schrijven van extra content.

Wij doen eerst een onderzoek naar hoe mensen zoeken in Google naar jouw business. Vervolgens krijgen we een goed idee hoe mensen zich oriënteren in de zoekmachine en kunnen we een content strategie formuleren.

We produceren dus niet alleen teksten maar doen dit tevens zodat je ook zult profiteren van extra website bezoekers. Als je ervoor kiest voor het uitbesteden van website teksten aan Gofunky verzekeren we je van kwalitatief goede teksten geschreven voor je doelgroep.

Content productie in diverse branches

Inmiddels hebben we een ruim netwerk van copywriters opgebouwd met ieder zijn eigen specialisme. Zo kunnen we tegenwoordig bedrijven helpen met het schrijven van financiële teksten, technische website teksten, juridische teksten, content voor de vacaturemarkt, maar hebben we ook al veel ervaring in de fashion industrie en reisbranche. Onze tekstschrijvers weten als geen ander hun passie in te zetten voor jouw bedrijf.

Dankzij de passie van onze copywriters zullen we u altijd voorzien van verrassende en frisse content! Teksten worden dus geschreven door mensen die verstand hebben van uw business en onze teksten zijn altijd 100% uniek!

Content productie voor:

Website teksten / pagina’s
Product omschrijvingen
Schrijven van categorie pagina’s voor webshops
AdWords advertenties
SEO titels en meta descriptions
Blog berichten
Advertorials voor digitale media
Schrijven van landingpages
SEO teksten voor top posities in Google (ideaal in combinatie met onze linkbuilding dienst )
Let op! Wij schrijven alleen GEEN erotische website teksten, dan verliezen onze tekstschrijver hun concentratie!

Het schrijven van website teksten als onderdeel van uw online strategie

Veel van onze klanten zetten copywriting tegelijk in met content marketing zodat het een integraal onderdeel wordt van het bedrijf en niet een losse vlodder. Afhankelijk van de wensen kunnen we verschillende soorten content producen.

Als internetbureau zijn we online georiënteerd. Wij schrijven dus ook het liefst website teksten, webshop teksten, blog berichten en content voor social media of blog marketing. Echter kunt u onze tekst schrijvers natuurlijk ook inzetten voor het schrijven van een brochure of andere content.

Neem contact op met een online marketing specialist om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvend advies van Vincent?

Vincent de Vlugt