Zoek je een freelance internetmarketing specialist? Freelance online marketeer inhuren!

Vincent de Vlugt, jouw freelance internetmarketing specialist in hart en nieren: Al bijna 10 jaar online marketeer

Vincent

Ik (Vincent de Vlugt) ben ondernemer met een passie voor online marketing. Gofunky internetbureau heb ik opgericht om mijn kennis en expertise op het gebied van online op freelance basis met je te kunnen delen. Door het opzetten van Gofunky internetmarketing kan ik altijd met mijn passie bezig zijn en klanten blij maken met een goed online advies.

Zelf werk ik op locatie bij klanten maar dankzij mijn grote netwerk aan online professionals is het inhuren van online marketing specialisten toegevoegd aan ons diensten pakket.

freelancer online marketing

Online marketing uit de praktijk

5 jaar lang heb ik mij als eigenaar en oprichter van Jobselectie bezig gehouden met het ontwikkelen en online vermarkten van het carrière portaal Jobselectie dat ooit een van de grootste vacaturebank van Nederlands was.

200.000 werkzoekenden hebben hun CV online geplaatst en maandelijks heeft de site 300.000 bezoekers. Het bouwen van een vacaturebank vanaf zero tot een gerenommeerd online portal in de arbeidsmarkt waar duizenden bedrijven en werkzoekenden dagelijks gebruik van maken om vraag en aanbod van werk te matchen.

Door de opgedane kennis in de praktijk weet ik als geen ander wat er bij komt kijken om online succesvol te zijn. Zo heb ik gewerkt aan conversie optimalisatie, het binnenhalen van klanten via Google AdWords adverteren, het genereren van traffic via Google zoekmachine marketing, het benaderen van klanten via email marketing, het ontwikkelen van software voor het platform en alles wat er verder bij komt kijken om een goed lopend internet bedrijf op poten te zetten.

Ervaring als internet marketeer bij een marketing en communicatiebureau

Naast de ontwikkelingen van Jobselectie heb ik gewerkt als internet marketeer bij een marketing en communicatiebureau waarbij ik klanten heb geadviseerd bij het ontwikkelen van een online strategie.

Zo heb ik hen geholpen bij het genereren van meer traffic uit zoekmachines door het behalen van hogere posities in Google, het verhogen van conversies, adverteren met Google AdWords, het inzichtelijk maken van online rendement middels KPI’s en heb ik internetmarketing trainingen gegeven om mijn kennis over te dragen.

Waar kan ik jou mee van dienst kan zijn op het gebied van internet marketing

Door een schat aan ervaringen in de praktijk en de zekerheid van een internetmarketing specialist ben ik goed in staat om je te adviseren bij het ontwikkelen en uitvoeren van een gedegen internet strategie.

Ik kan je helpen met meer bezoekers genereren uit de zoekmachine Google, hogere conversies te behalen, het analyseren van je huidige internetmarketing strategie, adverteren met Google AdWords, social media inzetten voor je bedrijf en het bouwen van een website of webshop die scoort in Google, kortom alle aspecten die jou kunnen helpen meer te verkopen op internet of beter onder de aandacht te komen bij je doelgroep.

Mijn kennis, ervaring en passie voor online marketing deel ik graag met je via Gofunky internetmarketing. Je kunt contact opnemen met mij om de kansen te bespreken voor een internetmarketing strategie voor jouw bedrijf.

Vrijblijvend advies van Vincent?

Vincent de Vlugt