Webshop bouwen met WooCommerce

webshop bouwen

Een webshop die werkt kan veel rendement opleveren. Het is daarom van belang dat een webshop van alle gemakken is voorzien.

Wij hebben er daarom voor gekozen om uitsluitend webshops te bouwen in WooCommerce. Uiteraard hebben we gekeken naar andere open source pakketten maar als je het mij vraagt is WooCommerce de absolute winnaar.

Hier een aantal voordelen van Woocommerce

  1. WooCommerce is eenvoudig in beheer en zelfs voor niet developers te beheren. Grote pakketten als Magento vergen als snel een training om de meeste simpele dingen aan te passen.

  2. Een WooCommerce webshop is licht. Hiermee bedoel ik dat het geen zware belasting vergt voor de hosting. De eerste winst behaal je dus al direct op hosting gebied omdat het gewoon kosten bespaart.

  3. Conten is King: Misschien heb je deze uitdrukking al eens vaker gehoord maar om onder de aandacht te komen bij je klanten kun je content gebruiken. Dit kan in de vorm van kennis delen, leuke nieuwtjes delen of prachtige verhalen te schrijven. Maar waar doe je dat eigenlijk in een webshop? WooCommerce is een onderdeel van WordPress wat inhoud dat jij gebruik kunt maken van de meest krachtige blog functionaliteiten ter wereld. De beste webshop hebben in mijn ogen een integratie tussen goede content en producten die verkocht worden.

  4. Gofunky is gespecialiseerd in WordPress en WooCommerce is gebouwd in WordPress. Wij kunnen je dus van A t/m Z helpen en je webshop perfect inrichten zodat je goed gevonden wordt in Google.

Hoe kun je voor mij een WooCommerce webshop bouwen?

Wij hebben zelf een webshop gebouwd voorzien van alle online marketing technieken die nodig zijn om maximaal te scoren met je webshop. Indien jij onze demo webshop ook goed vind, kun je precies een zelfde soort site krijg voor een aantrekkelijke prijs per maand.

Wij voorzien je van de webshop en helpen je direct met de online marketing. Omdat wij de site zo hebben gebouwd waarvan ik kan zeggen dat hij goed is, betekent dat je veel geld bespaart. Je hoeft geen dure consultants meer in te huren die je helpen met conversie optimalisatie, je website SEO vindbaar te maken of hoe je de administratie doet met je webshop. In onze WooCommerce webshop formulere hebben we alles verwerkt. Van het toevoegen van producten, tot het afboeken van de facturen in je administratie systeem.

Kan Gofunky ook een WooCommerce webshop bouwen die is afgestemd op mijn wensen?

Ja zeker kunnen wij dat. We kunnen de webshop precies zo maken zoals jij hem wilt hebben. Het bouwen van een maatwerk webshop met WooCommerce behoort dus zeker tot de mogelijkheden.

Vrijblijvend advies van Vincent?

Vincent de Vlugt