Nieuwe website laten bouwen die rendement oplevert?!

nieuwe website bouwen

Toe aan een nieuwe website? Waarom een nieuwe website laten bouwen?

Er zijn vele redenen om een nieuwe website te laten bouwen:

Je website is niet meer van deze tijd
Je website zit SEO technische niet goed in elkaar
Je website is moeilijk te beheren (complex in gebruik)
Je website is kostbaar in onderhoud en doorontwikkeling (iedere kleine aanpassing moet door een IT’er gedaan worden en kost veel geld)
Je website is zo traag als ….. (een langzame website verslechterd posities in Google)
Je website is niet zoekmachine vriendelijk ingericht
Je website converteert niet goed (bezoekers doen niet op je website wat ze zouden moeten doen) Je website lijkt op een restant uit de prehistorie, kortom niet meer van deze tijd en sterk verouderd
Je wilt niet afhankelijk zijn van 1 website bouwer, maar een overdraagbare website zodat ieder web bureau er mee aan de slag kan
Je website is niet full responsive (schaalbaar op verschillende devices zoals mobile / tablet)
Zo kunnen en nog veel meer legitieme redenen zijn waarom je er goed aan doet om een nieuwe website te laten bouwen.

Een nieuwe website laten bouwen of de oude website opknappen?

De afweging om een nieuwe website te laten bouwen of de oude op te knappen is een kosten / baten analyse. Wat kost het om de website helemaal up to date te krijgen en wat kost het om een nieuwe website te laten maken die direct is voorzien van alle online gemakken.

Afhankelijk van hoe slecht je huidige website is, wat je plannen zijn voor de toekomst en wat je er mee wilt bereiken kunnen we je helpen om daar een antwoord op te geven.

Een nieuwe website laten bouwen door Gofunky internetmarketing?

Als je er voor kiest om dit neer te leggen bij Gofunky internetmarketing profiteer je van een aantal unieke voordelen.

Als internetbureau zijn wij gefocust op een website die werkt voor jouw doelgroep. Een website die alles in huis heeft om online te scoren en te domineren in Google. Websites gebouwd door Gofunky worden goed doorgemeten en van A t/m Z ingericht zodat jij al je online marketing activiteiten tot in perfectie uit kunt voeren.

Wij bouwen uitsluitend websites die full responsive zijn en goed worden getoond op zowel een desktop, Ipad of mobiel. De vraag of een website full responsive is wordt bij ons ook altijd volmondig beantwoord met een JA.

Wij bouwen WordPress websites op maat!

Wij prefereren een WordPress maatwerk website boven een WordPress template website. Gofunky werkt met een framework i.p.v. templates wat zorgt voor snellere websites wat goed is voor zoekmachine marketing en schone codes wat fouten reduceert en de betrouwbaarheid verhoogt.

Omdat het framework dat we hebben ontwikkeld goed is getest en gebouwd wordt bovenop het WordPress CMS profiteer je van beide werelden. De flexibiliteit van 100% maatwerk gebouwd op het stabiele WordPress dat continu door duizenden developers wordt doorontwikkeld.

Welke stappen doorlopen we als ik een website laat bouwen door Gofunky:

 1. Kennismaking (altijd gratis)
  Voordat we samen in het huwelijksbootje stappen vind ik het belangrijk om elkaar eerst te leren kennen. Graag onder het genot van een kop koffie, want daar ben ik gek op. Als we gaan samenwerken moet er een wederzijdse klik zijn en we beide het gevoel hebben dat er een match is.

 2. Brainstorm
  Voordat we starten met het bouwen van een website zal een brainstorm worden georganiseerd. Tijdens de brainstorm zullen ideeën in de ruimste zin worden besproken. Je kunt hierbij denken aan design stijlen, online en offline doelstellingen, ideeën, toekomst plannen, marketing acties en website strategie mogelijkheden.

 3. Strategie
  Tijdens de strategie wordt vorm gegeven aan de ideeën uit de brainstorm sessie. Het doel is het formuleren van een strategie die handvatten biedt bij de bouw van de website en andere bedrijf gerelateerde acties. De strategie is de basis voor marketing acties.

 4. Wireframe
  Een wireframe weergeeft een schematisch indeling van de site. Het bepaald de structuur en hoe de website er in grote lijnen uit komt te zien. Het lijkt ook wel op een schets met potlood in abstracte lijnen van een website.

 5. Design
  In de design fase worden er ontwerp voorstellen gemaakt op basis van het overeengekomen wireframe. Dit weergeeft hoe de website eruit zal komen te zien. Na goedkeuring van het design zal de website worden gebouwd.

 6. Website bouwen
  Dit is de laatste fase van het traject waarbij alles samenkomt. De strategie en het design worden omgezet in de website zoals die online zal komen te staan. De website is het feitelijke eindproduct waarin het design en de strategie zijn verwerkt.
  Door de jarenlange ervaring van Vincent kan ik 99% van het MKB voorzien van een hoogwaardige kwalitatieve website die is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën.

Het bouwen van een maatwerk site geeft jouw bedrijf een unieke look en feel.

Wil jij een goede kwalitatieve website laten bouwen en zie je de kansen van online marketing, dan ben je bij Gofunky internetmarketing aan het juiste adres!

Vrijblijvend advies van Vincent?

Vincent de Vlugt