Gratis Website Analyse!

Gratis SEO Scan voor een betere website!

Je website is een belangrijk kanaal voor het genereren van leads, omzet of naamsbekendheid. Zorg er daarom voor dat je maximaal rendement haalt uit je site.

Gratis SEO Scan voor Maximaal Rendement uit Zoekmachine Marketing

Een scan van je website door een een online marketing freelancer onafhankelijke partij geeft jou een indicatie hoe je er voor staat. Een second opinion voor je website noemen wij daarom ook wel een Gofunky internet marketing.

Met een SEO website scan van Gofunky internetmarketing zie je snel en doeltreffend hoe goed of hoe slecht jouw website is geoptimaliseerd voor Google zoekmachine marketing. Prettig om te weten toch?

Wil je hoog scoren in Google? De SEO Quickscan geeft een 360 graden view van SEO factoren die Google belangrijk vind. Als website eigenaar moet je die SEO factoren optimaliseren en tip top in orde hebben.

Een SEO scan is de basis voor jouw zoekmachine marketing! Ontdek op welke SEO fronten jij nog tekort schiet en start de SEO scan door bovenin de pagina jouw website gegevens in te voeren.

Top posities in Google? Weet jij hoe goed jouw site is geoptimaliseerd voor SEO?

8 redenen waarom bedrijven gebruik maken van een SEO scan van Gofunky internetmarketing

 • Je wilt meer rendement halen uit je website

 • Eerlijk & onafhankelijk advies

 • Binnen 24 uur een SEO Scan per mail ontvangen

 • Experts in Zoekmachine Marketing

 • Voor zowel kleine als grote bedrijven (gratis scan en betaalde scan)

 • Volledig Gratis indicatie!

 • 100% tevredenheid garantie dankzij 8 jaar ervaring met online

 • 360 graden SEO site scan bekijkt alle onsite factorenTarief SEO scan

Wat zeggen klanten over Gofunky internetmarketing

Ik ben al een tijdje bezig met zoekmachine marketing maar resultaten bleven uit. Nu snap ik ook wel waarom, de site zat boordevol technische fouten. De SEO scan haalde die er zo uit!

Na de lancering van onze nieuwe website hebben we direct een scan bij Gofunky internetmarketing opgevraagd. We weten nu wat ons te wachten staat, aan de bak dus!

Ik had het gevoel dat het reclamebureau waarmee ik samenwerk voor mijn zoekmachine marketing er een puinhoop van maakte. Nadat ik de resultaten zag die voortkwamen uit de SEO scan van Gofunky internetmarketing werd mijn gevoel bevestigd.

Van mijzelf kan ik best zeggen dat ik redelijk wat weet van SEO. Toch haalde de SEO scan een aantal interessante punten naar boven die we hebben kunnen verbeteren.

De website scan van Gofunky hebben wij ingezet als startpunt voor zoekmachine marketing. Nu hebben we een flinke lijst waar we mee aan de slag kunnen.

Soms weet je het gewoon niet waar het aan ligt. Nu zie ik dat je alleen top posities behaalt in Google als je de basis goed hebt staan. De quickscan heeft mij geholpen om de site helemaal goed te optimaliseren. Wat een service!

Alle voordelen van een SEO scan op een rij:

Hoger in Google betekent meer bezoekers naar je website. Een SEO scan laat zien waar jouw kansen liggen om beter te scoren

meer bezoekers met SEO

Zoekmachine marketing (SEO) is het verbeteren van je site zodat je beter gaat scoren in Google. Jij wilt toch ook op de eerste pagina in Google verschijnen? In Nederland richten we ons op Google vanwege het marktaandeel van 93%. Om goede posities in Google te behalen is het belangrijk dat je website zoekmachine vriendelijk is ingericht.

Met de SEO analyse kijken we naar je website zoals Google ook naar jouw website kijkt. We kunnen daarom aangeven waar knelpunten zitten en waar je verbeteringen kunt doorvoeren. De basis van zoekmachine marketing is een zoekmachine vriendelijke website. Met de SEO check achterhaal je hoe goed jouw website is.

Pak die Quickwins met een online marketing scan en haal op korte termijn snel meer traffic uit Google

Quickwins met een SEO verbeterpunten

De quickwins liggen vaak voor het oprapen door teksten en titels op de juiste plekken te plaatsen in je website. Soms kun je door het maken van kleine aanpassingen snel extra bezoekers genereren. Het is belangrijk dat je titels en omschrijvingen meegeeft aan iedere pagina (dit wordt soms vergeten). De zoekmachine scan geeft feilloos aan waar titels en omschrijving aanwezig zijn en welke nog ontbreken.

Waar gaat het mis op je website. Een website analyse geeft alle site factoren weer om goed te kunnen scoren in Google.

Scoren met SEO factoreren

Met de zoekmachine marketing scan van Gofunky internetmarketing doorlopen we je site die we checken op verschillende aspecten die van belang zijn om hoog te scoren in Google. De scan geeft een goed beeld hoe je site er voor staat.

 1. We kijken of de website zichtbaar is voor Google (kan de zoekmachine alle pagina’s bekijken of worden bepaalde delen geblokkeerd)

 2. Heeft iedere pagina een titel en omschrijving die zichtbaar wordt in Google

 3. Zijn de teksten op de website goed voor zoekmachine marketing of is er sprake van pagina’s met een lage kwaliteit of duplicate content

 4. Kunnen de interne links op de pagina’s gevolgd worden of zitten er dode links tussen

 5. Zijn de afbeeldingen op de website geoptimaliseerd of kunnen die verbeterd worden voor een betere vindbaarheid

 6. Is de structuur van de pagina’s goed opgebouwd

 7. De SEO scan kun je volledig gratis aanvragen en binnen 24 uur weet je of je website goed is geoptimaliseerd voor zoekmachine marketing. Bang voor het resultaat? Waar wacht je dan nog op!

Meer rendement en een dikkere portemonnee dankzij een website analyse door een expert!

Meer rendement met een online marketing scan

Als je weet wat er fout gaat binnen je website kun je verbeteringen doorvoeren. De fouten die de scan aan het licht brengt kun je zelf oplossen of laten oplossen door een web developer. Uiteraard kunnen wij je ook ondersteunen als je er zelf niet uitkomt.

Als je de verbeteringen uit de scan doorvoert zul je beter gaan ranken in Google en dus meer bezoekers trekken. En meer traffic betekent een hogere omzet en dus uiteindelijk een dikkere portemonnee voor jou of je baas.

LET OP! Wij maken uitsluitend een gratis SEO Scan voor bedrijven. Voor verenigingen, stichtingen, vrijwilligers organisaties of opstartende bedrijven draaien wij GEEN gratis scan maar kunnen wij tegen een gereduceerd tarief naar uw website kijken.

Laat mij jouw website checken op fouten en vraag de analyse voor een gratis website scan aan bovenin de website.

Nog meer weten over de website scan? Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen website scan.

Voor wie is de SEO scan interessant?

De SEO analyse is interessant voor website eigenaren, webmasters of ondernemers die benieuwd zijn, hoe goed de website is geoptimaliseerd voor zoekmachine marketing. Website optimalisatie is een zeer belangrijk onderdeel binnen zoekmachine markering. De SEO scan kijkt hoe goed jouw website is geoptimaliseerd voor Google.

Ik heb een nieuwe website, kan ik dan ook een scan laten maken?

Juist als je een nieuwe website hebt is het erg interessant om te kijken of deze ook goed is geoptimaliseerd voor Google. Je kunt het zien als een ijkpunt voor je zoekmachine marketing en de scan gebruiken als TO DO list om je site te optimalseren.

Waar staat SEO voor?

SEO staat voor Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine marketing genoemd. Het beter vindbaar maken van je website voor de zoekmachine Google.

Kan ik alles uit de SEO scan zelf oplossen?

Veel punten uit de scan kun je zelf oplossen, zoals het verbeteren van teksten en het plaatsen van meta omschrijvingen. Sommige issues zul je moeten bespreken met je web bouwer maar meestal is het niet al te ingewikkeld om het op te lossen.

Wat zijn meta omschrijvingen?

Meta omschrijvingen zijn de omschrijvingen die zichtbaar worden in Google. Het geeft de zoekmachine aan waar de site over gaat en zorgt ervoor dat mensen vanuit de zoekmachine naar je site klikken.

Waarom is het een soort van second opinion?

Iemand die een extra check doet voor je, een soort van controle of alles wel goed is. Omdat wij ons specialiseren in een second opinion voor websites op het gebied van zoekmachine marketing (SEO), hebben we gekozen om reviews te geven voor websites van bedrijven.

Kunnen wij partner worden voor een website scan?

Als je denkt dat het interessant is om een samenwerking aan te gaan, dan staan wij daar zeker voor open. Laat het ons weten wat je idee is wat ons beide kan versterken.

Werken jullie samen met ontwerp, web bureaus of icters?

Dat doen we zeker! Het interessante aan een samenwerking is dat je beide je eigen specialiteit hebt en dat ook erkent. Op deze manier kun je elkaar versterken. Wij weten alles over websites optimaliseren, usability, conversies optimalisatie en alles wat met het web te maken heeft. Voor het designen of bouwen van een website werken we ook samen met andere specialisten die we inhuren. Ieder zijn eigen specialisme toch, wij zijn goed in online.

Is zoekmachine marketing alleen mijn site op orde maken?

Nee zoekmachine marketing is meer dan alleen je website op orde maken. Een goede vindbaarheid bestaat uit het optimaliseren van je website en linkbuilding. Beide zijn belangrijk en het een kan niet zonder het ander. Met de SEO scan kijken we naar je website hoe die verbeterd kan worden voor zoekmachine marketing.

Kijkt de scan ook naar de gebruiksvriendelijkheid van mijn site?

Nee, de scan kijkt niet naar de gebruiksvriendelijkheid, maar uitsluitend naar technische en contextuele factoren. Om te bepalen of je site gebruiksvriendelijk kan Gofunky natuurlijk altijd een kijkje nemen.

Wat kan ik met de gratis SEO scan?

De gratis analyse laat zien binnen welke website onderdelen fouten zitten. Het laat dus zien aan welke SEO factoren jij nog moet werken. Het geeft dus een indicatie hoe goed of hoe slecht je website is geoptimaliseerd voor zoekmachine marketing. Een goede SEO basis zal bijdrage aan hogere posities in Google.

Is er ook een premium SEO scan?

Uiteraard! De premium scan gaat verder en geeft naast een inzicht in de optimalisatie van je website ook aan waar de fouten zitten. Je krijgt naast de samenvatting ook een lijst waarin per website pagina staat hoe deze ervoor staat of wat er mis is. Ook komen we bij je langs op kantoor, drinken we een kop koffie om alles met je te bespreken en een concrete TODO list samen te stellen.

De professionele premium analyse gaat nog een verder. Naast het overzicht met fouten in je website en de pagina’s waar je aan moet werken gaan we je pro actief ondersteunen. We komen een dag bij jou op kantoor en nemen alles door. We bespreken waar het fout gaat en hoe je de SEO het best kunt inregelen voor maximaal resultaat. Met een professional scan haal je dus een SEO specialist een hele dag in huis!

Klanten beoordelen onze SEO scan met een 9.2 van 10 sterren. Gebaseerd op 108 reviews.

Vrijblijvend advies van Vincent?

Vincent de Vlugt