Professionele WordPress Hosting: Een razend snelle website en nergens meer omkijken naar!

Snelle website door goede hosting

WordPress hosting door Gofunky internet marketing houdt in dat wij je website volledig optimaliseren voor snelheid. Wij zijn gespecialiseerd in WordPress en doen niets anders dan WordPress sites hosten. Onze servers zijn volledig geconfigureerd zodat jouw site snel en soepel draait. Sublieme performance zijn cruciaal voor SEO en een top user experience.

Managed WordPress hosting

photo

Wij realiseren ons heel goed dat hosting verder gaat dan alleen je website online houden. Draait je site op een ander CMS dan ben je aan het verkeerde adres. Wij bieden uitsluitend premium WordPress hosting. Je hebt dus geen omkijken meer naar je website. Onze hosting gaat altijd samen met het WordPress beheer en onderhoud.

Onderhoud aan uw server

Updates van plugins, het WordPress CMS en het beveiligen van je site zijn onderdeel van het hosting pakket. Monitoren van je site is op uptime is onderdeel van de service. Iedere minuut checken we je website zodat jij zorgeloos op vakantie kunt en er altijd een professionele partij is die zorg draagt voor jouw website of webshop.

Altijd backups van je site

Omdat we je site volledige managen, fixen we ook eventuele problemen op je site. Dankzij onze dagelijkse backup van files en database (die we opslaan in een ander datacenter dan waar we je site hosten) is jouw website altijd in veilige handen. Het overzetten van je website naar onze hosting omgeving is inbegrepen!

Vrijblijvend advies van Vincent?

Vincent de Vlugt