Mijn liefdesbrief aan WordPress

waarom een wordpress website

Misschien is het gek om zo open te praten over gevoelens die ik voor jou heb, maar de liefde voelt puur en komt diep van binnen.

Ik hoop dat je het niet erg vind dat ik deze liefdesbrief online heb geplaatst. Zo zie je het toch graag “online en toegankelijk voor iedereen”.

Jij bent immers ook altijd open naar iedereen en deelt je liefde met meerdere, vandaar mijn keuze om openlijk de liefde te verklaren aan jou.

Jouw hart is groot en je mag best weten hoe goed je bent voor mij en vele andere lovers.

Vlinders in mijn buik en waarom jij WordPress de ware bent!

WordPress mijn bijtje

[Tweet “#WordPress mijn bijtje, waarom ik verliefd ben op jou”]

We kennen elkaar niet eens zo heel lang. Ik denk dat het nu een klein jaartje geleden is dat ik kennis met je maakte. Toen ik je voor het eerst zag kreeg ik een vreemd maar prettig gevoel in mijn buik. De manier waarop jij je presenteerde en hoe jij naar mij keek, raakte me.

WordPress mijn liefde op het eerste gezicht

[Tweet “#WordPress mijn liefde op het eerste gezicht”]

Op het moment van onze eerste ontmoeting was ik nog samen met een ander maar jij maakte iets bij mij los. Je glinstering en uitstraling bracht verwarring bij mij en ik wist niet goed wat ik hiermee aanmoest.

Ik heb het maar naast mij neergelegd totdat ik je een tweede keer tegen kwam, dit keer was die betovering er weer, ik werd verliefd en kon je niet weerstaan!

WordPress je bent zo sexy

[Tweet “#WordPress je bent zo sexy”]

Je openheid, de manier hoe je gekleed gaat in verschillende jasjes zonder je eigen identiteit te verliezen.

De komende maanden heb ik je in de gaten gehouden en hoorde ik steeds meer van je. Ik wist het zeker, ik ben verliefd geworden en wil met  jou verder!

Het was tijd om in actie te komen en mijn charmes in de strijdt te gooien.

>WordPress je liefde is groot en je hebt een hart van goud

[Tweet “#WordPress je liefde is groot en je hart van goud”]

Dit heb ik gedaan door een soort date met je te scoren. Je stelde jezelf open om op een toegankelijke manier kennis met je te maken. Ik heb je gevonden op Themeforest waarbij de afspraak is dat ik je mag leren kennen maar wel betaal.

Vooraf was duidelijk dat ik niet de enigste was die op deze manier kennis met je maakte aangezien al enkele honderden me voor waren gegaan.

Maar ik moet toegeven “die jurk met hakken” stond je ook echt fantastisch en dit kon ik niet weerstaan. De date met jou op mijn kosten was gemaakt!

Ik heb dus besloten om het te doen en samen op stap te gaan voor een eerste date.

WordPress samen kunnen wij de wereld aan

[Tweet “#WordPress samen kunnen we de wereld aan”]

Geweldig hoe open je bent, hoe goed je in elkaar zit en hoe goed we elkaar begrepen. Er was direct een klik. Met mijn vorige liefde liep het wat stroef, maar met jou was het direct magic.

We hebben elkaar ontdekt en van elkaar geleerd. Als snel werd mij duidelijk dat je open staat voor vele ervaringen. Zo kon ik zo gek niet bedenken of er was wel iets wat we aan onze relatie konden toevoegen.

We gingen wandelen, rennen, fietsen en we hebben samen al een aantal mooi ontdekkingsreizen gemaakt. Dit alles zonder al te hoge kosten want jij hebt oog voor maximaal rendement tegen een relatief lage investering.

Ongelofelijk hoe flexibel jij bent en ook hoe goed ik je kan begrijpen zonder al teveel complexiteit (iets waar mannen gek op zijn).

WordPress je haalt het beste uit mij als internetmarketeer

[Tweet “#WordPress je haalt het beste uit mij als internetmarketeer”]

Je weet dat ik van beroep online marketeer ben en jij begrijpt dat goed. In onze relatie geef jij mij alle vrijheid om te doen waar ik goed in ben zonder dat je mij belemmeringen oplegt.

Omdat ik niet kan programmeren was ik in het verleden nog afhankelijk van een programmeur maar nu samen met jou kan ik veel werk zelfstandig uitvoeren. Op alle fronten sta je voor mij klaar en ondersteun je mij. Ik vindt het daarom ook ontzettend fijn dat het thuisfront (jij WordPress) mij hierin steunt.

WordPress jij geeft mij de tijd en vrijheid waar ik van droom

[Tweet “#WordPress je geeft mij de tijd en vrijheid waar ik van droom”]

Stiekem weten we het allebei…

Naast de liefde voor jou WordPress heb ik nog een andere liefde. Eigenlijk meer een passie en dat is vissen. Lekker aan de waterkant een hengeltje uitgooien en even loskomen van alle social media, internet en andere snelle online contacten met de buitenwereld. Als ik aan de waterkant ben, probeer ik even alles los te laten.

Ik wil je bedanken dat ik steeds beter wordt in het loslaten en de vrijheid krijg om wat vaker te gaan vissen. Dit komt door jou want ik weet dat ik kan bouwen op onze stabiele relatie. Meestal gaan relaties met uptime en downtime maar met jou is het alleen nog maar up geweest.

Je bent ontzettend stabiel in de basis zodat ik mij tijdens het vissen geen zorgen hoef te maken en kan genieten. Jij doet je ding zelfstandig zodat ik lekker een hengeltje kan uitgooien aan de waterkant.

Bedankt WordPress dat jij mij deze vrijheid geeft.

>WordPress met jou wil ik oud worden

[Tweet “#WordPress met jou wil ik oud worden”]

Ondanks dat ik het gevoel heb dat ik je al goed ken verbaas je mij iedere keer weer. Je hebt nog veel meer in petto voor mij, dat weet ik zeker! Ik zal dus ook meer tijd aan jou besteden om onze relatie te versterken.

Op dit moment ben ik nog in de verliefheids fase en hoop ik samen met jou de fase mee te maken waarbij ik kan zeggen. We zijn niet meer verliefd maar wij houden van elkaar en wij horen bij elkaar.

WordPress jij bent de liefde waar ik trots op ben en daarom zal ik vanaf nu vaker met de buitenwereld delen wat ik met jou beleef en hoe fantastisch jij bent.

Vind jij WordPress ook zo fantastisch? Laat het weten via een reactie waarom jij verliefd bent geworden en verklaar de liefde openlijk aan WordPress!

Meer online nieuws?

Lees alle blogs

Marketeer & Blind staren op de bounce rate? PAS OP!

De website bounce rate is voor sommige webmasters een magisch getal maar ken...

8 stappen om te starten met content marketing

In het stappenplan content marketing laat ik zien hoe je eenvoudig kunt star...

Traffic genereren met notifications

Meer bezoekers naar je platform of website. Kijk eens naar de mogelijkheden van notifications.

Google lanceert vandaag de Elephant Rolo Update

Sinds vandaag is het bekend dat Google en Elephant update heeft gelanceerd e...

VIDEO: Website of webshop overzetten op SSL / HTTPS? De voordelen van een beveiligde verbinding!

Mmm lekker enthousiast als ik “Google” zeg op 2.56 of springt het https ...

Online business? Handige software voor ondernemers!

Wil je het maximale halen uit je bedrijfsvoering en overal ter wereld je bus...

Vrijblijvend advies van Vincent?

Vincent de Vlugt