Apple Watch: Kinderlijk en onhandig voor veel geld!

tekenen met Apple Watch

Helaas kon ik het niet laten om over de Apple Watch een review te schrijven na het bekijken van de prachtige visuals en de gelikte pagina’s. Een geniaal product of fenomenale marketing?

Apple Watch heeft een aantal “revolutionaire” punten!

Tijdmeting:

Hij doet alles wat een ander horloge ook doet en hij staat ook in verbinding met je agenda. Kortom de sync zorgt ervoor dat je nog vaker wordt gestoord op momenten die je dierbaar zouden moeten zijn.

Apple over Apple: “it keeps time within 50 milliseconds of the definitive global time standard”. Lekker belangrijk zeg als je op vakantie gaat!

Contactmogelijkheden:

Met de Apple Watch kun je jezelf op een leukere en interessantere manier uitdrukken. Het draait om het ECHT contact leggen. Zo kun je berichten en afbeeldingen sturen via een nog veel kleiner scherm.

Schetsen: Ook kun je kleurplaten sturen naar een ander. Een soort van tekeningetje wat je vroeger maakte op de basisschool voor je vriendinnetje of je juffrouw, maar dan niet zo complex. Gewone simpele krabbels die een potentiële lover misschien doet herinneren aan die goede oude tijd, toen tijd nog niet belangrijk was.

Tikken: De knipoog en lach verandert Apple in speciale tikjes voor speciale personen. Benieuwd hoe mijn digibeten ouders, opa’s en oma’s die ooit gaan krijgen. Maar jouw potentiële digitale vriendin zal er vast warm van worden.

Hartslag: Laat een ander weten hoe jij je voelt door je twee vingers op het scherm te houden. Vervolgens ziet de ander hoe jij je voelt. Best handig als je geen zin hebt in praten. Misschien zou je eens moeten luisteren naar je hart, die vertelt je ook feilloos hoe jij je voelt.

Apple zegt over Apple: “het voegt een nieuwe dimensie toe waarop het communiceert en het je aandacht vraagt zoals vrienden dat ook doen, met een tikje.” Het moet niet gekker worden!

Antwoorden: De persoonlijkheid laat Apple terugkomen door het voorspellen van standaard antwoorden. Handig voor alle voorspelbare mannen die kort en bondig antwoorden maar ik ben benieuwd hoe Apple vrouwen kan voorspellen. Als ze daar in slagen spreekt men inderdaad over een revolutie!

Ook kun je opnemen met je horloge en pak je vervolgens je telefoon uit je broekzak of houd je het horloge tegen je oor. Tevens word je gestoord bij iedere mail die je ontvangt door de notification van je Apple Watch.

Apple zegt over Apple: ” Begin op Apple watch en ga verder op je telefoon”. Wat jij daar van vind mag je zelf beoordelen.

Gezondheid en fitness

Het houdt alles van je bij. Best handig zodat je niet meer naar je eigen lichaam hoeft te luisteren.

Design

Verschillende smaken heeft Apple. Zo kun je een eigen bandje kiezen en natuurlijk spelen met kleurtjes want iedereen met een Apple Watch heeft natuurlijk wel zijn eigen stijl ;-). Dat natuurlijk ook tegen een eigen Apple prijs.  Vergelijk het met een reclamebureau dat een mooi sousje giet over een website. Speciaal maatwerk voor de klant tegen een mooie maatwerk prijs.

Technologie

Apple zegt over Apple: “Apple Watch is niet te vergelijken met andere apparaten”. Hoezo? Ohja… je Apple heeft een batterij van maarliefst 18 uur. Kortom iedere dag opladen!

Prijs:

Dit kecke “revolutionaire apparaatje” dat jou nog meer computer maakt dan je al was, kost tussen de 350 en 650,- euries.

Wil je wel een horloge dragen?

Zelf draag ik al jaren geen horloge meer omdat het in mijn ogen een puur status symbool is waarmee we laten zien dat we ons onderwerpen aan de kapitalistische wereld en de daarbij horende tijd. We zijn belangrijk als we regelmatig kunnen kijken naar ons klokje, want ik ben druk en ik heb een volle agenda, dus ben belangrijk.

Samenvatting review Apple Watch:

Wij vatten het samen als veel overbodige functies op een veel te klein apparaat die stoort op momenten dat ik niet gestoord wil worden. Over de definitie van echt contact leggen houd ik een andere mening na dan Apple.

Benieuwd wat Apple medewerkers zelf zeggen? Check onderstaande video!

 

Meer online nieuws?

Lees alle blogs

De basis van zoekmachine marketing in 4 stappen

Goed scoren in Google en top posities haal je niet zomaar. Een goede basis b...

Online geld verdienen door het zoeken van een niche!

Wil je ook geld verdienen op het web? Leer dan hoe je dat kunt doet, door he...

10 tips om snel de conversie van je website te verhogen!

De makkelijkste manier om snel meer rendement uit je website te halen is doo...

Zoekwoord posities eenvoudig monitoren met Authoritylabs!

Wil je SEO goed aanpakken dan is het essentieel dat je dagelijks je zoekwoor...

Zwemmen in de pauze?! Mijn leven als Digital Nomad!

Vanaf de start van mijn bedrijf droom ik altijd al van ultieme vrijheid. Het...

Google AdWords: Input voor zoekmachine marketing?

Al een keyword onderzoek gedaan? Een handige volgende stap is om Google AdWords.

Vrijblijvend advies van Vincent?

Vincent de Vlugt