Koetjes en kalfjes of een adviesgesprek?

Gratis Mastermind Internetmarketing Enschede

Vind je mij een leuke vent?

Regelmatig krijgt krijgt Gofunky internetmarketing bureau telefoontjes of mailtjes van mensen die graag eens een kop koffie willen drinken. Uiteraard erg leuk natuurlijk, maar waarom wil je een kopje koffie drinken met mij?

Sommige mensen vinden het inspirerend om meer te horen over de reizen die ik maak als digitaal ondernemer, willen eens kennis maken, willen weten hoe het met mij persoonlijk gaat, hoe mijn vakantie was of hoe het met de kinderen gaat die ik overigens niet heb…

Kortom een kop koffie en kletsen over koetjes en kalfjes. Altijd leuk en 100% gratis net zoals mijn internet marketing blogs!

Sparren met een ervaren internet ondernemer?

Echter zien sommige dit ook als een mogelijkheid om na de koetjes en kalfjes informatie te krijgen. Als internet ondernemer ben ik al zo’n 8 jaar bezig met online ondernemen.

Kortom ik heb veel ervaring opgedaan over verschillende business modellen, lanceren van AdWords campagne, het hoger scoren in Google of het verbeteren van de conversie van je website of welke internet marketing strategie je moet voeren.

Met deze kennis kan ik jou van waardevolle informatie voorzien

Ben je niet zo van het oppervlakkige en wil je de diepte in?

Soms kan een enkele zin die ik uitspreek jou al honderden tot duizenden euro’s besparen. Denk aan het kiezen van een hosting partij, het sneller maken van je website, het beveiligen van je site, het meedenken over een online strategie, het lanceren van een campagne, het bouwen van een nieuwe website, het kiezen van CMS of welke WordPress plugins er gebruikt kunnen worden.

Dit kan ik jou vertellen omdat ik vele jaren ervaring heb. Deze informatie heb ik verkregen door tienduizenden uren met online marketing bezig te zijn en doordat ik duizenden boeken en of blogs heb gelezen.

Bespaar veel geld dankzij mijn adviezen

Al deze informatie wil ik best met jou delen maar wel tegen een vergoeding. Voor strategisch online marketing advies tijdens een gesprek vraag ik daarom euro 150,- per gesprek met een maximale duur van een uur. Kortom 1 uur van gedachte kost je euro 150,- en bespaart je van duizenden euro’s aan fouten. Best weinig geld toch als je daardoor niet zelf jaren hoeft te studeren of jaren praktijk ervaring hoeft te hebben.

Nog een voordeel: Als je vervolgens besluit om een opdracht te plaatsen bij mij dan krijg je die euro 150,- gewoon terug 🙂

Gezellig die kop koffie!

Kortom als je met mij wilt praten over koetjes en kalfjes of gewoon eens kennis wilt maken, dan is dat volkomen gratis en kun je dat vooraf aangeven.

Zit je echter met vragen en wil je gebruik maken van mijn kennis dan zijn daar kosten aan verbonden. Laat me even weten waar jij interesse in hebt en dan ben ik je graag van dienst.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een online seo scan aan te vragen wat je ook aangeeft waar kansen voor jou liggen.

Meer online nieuws?

Lees alle blogs

Welke informatie delen met content marketing? Handige tips!

Jij wilt aan de slag gaan met content marketing maar wilt weten welke inform...

6 ingredienten voor een succesvolle website!

Wil jij weten hoe je een succesvolle website bouwt? Zorg dat je de ingredië...

Geld verdienen met alleen zoekmachine marketing (gevaarlijk)

Google levert mij bakken geld op. Zoekmachine marketing en advertising is ee...

Zoekwoord posities eenvoudig monitoren met Authoritylabs!

Wil je SEO goed aanpakken dan is het essentieel dat je dagelijks je zoekwoor...

10 tips voor een zakelijk Facebook succes

Aan de slag met Facebook marketing voor meer traffic, sales of naamsbekendhe...

MasterMind Internetmarketing

In de mastermind internetmarketing bespreken we kansen voor jouw website. We...

Vrijblijvend advies van Vincent?

Vincent de Vlugt