VIDEO: Bloggers hebben de toekomst: Waarom JIJ geld kunt verdienen als blogger of klein bedrijf!

Wil je weten waarom ik denk dat bloggers de toekomst hebben?

Bloggers werken vanuit een passie

Ik denk dat bloggers steeds belangrijker gaan worden en individuele personen het verschil gaan maken. Bloggers zijn zichzelf en werken vanuit een passie. Grote bedrijven daarentegen verliezen zichzelf en focussen uitsluitend op winst optimalisatie om aandeelhouders tevreden te houden.

Mensen willen niet alleen maar zaken doen met een groot bedrijf, maar zoeken redenen om zich te associëren met een merk, bedrijf of persoon.

“Je doet zaken met de vent en niet met de tent” en natuurlijk eentje voor de vrouwen “Je doet zaken met de vrouw en niet met het gebouw”. Dit is ook de reden dat ik denk dat grote bedrijven het gaan verliezen.

Bloggers leggen een connectie met hun doelgroep

Als bloggers of klein bedrijf heb jij de mogelijkheid om een doelgroep te bereiken die perfect past bij jou manier van denken. Jij hoeft geen duizenden klanten te hebben maar een groepje leuke klanten die hetzelfde denken zoals jij is vaak al voldoende om van te kunnen leven. Klanten waar je het leuk mee hebt en die je op weg helpt.

Jij bent als blogger authentiek

Je bent begonnen met bloggen omdat je iets wilt ventileren of omdat je denkt andere verder te kunnen helpen. Jij bent razend enthousiast over jouw passie en dat deel je graag. Het maakt dan niet uit of het dan gaat over reizen, dieren, mode, fotograferen, voeding, fitness of marketing.

Door jouw enthousiaste manier van denken bereik je op een gegeven moment mensen die bij je passen. Mensen die hetzelfde denken als jou. Klanten die hetzelfde zijn en waarbij je volledig jezelf kunt zijn.

Jij hoeft niet zoals veel grote bedrijven jezelf anders voor te doen dan je bent. Jij hebt je eigen klanten waar je het leuk mee hebt en die passen bij JOU.

Hoe geld verdienen als blogger of klein bedrijf?

Het enigste dat jij hoeft te doen is jezelf te zijn! Vind klanten die matchen met jou en connect met hun ziel en bouw zo een business op als blogger of klein bedrijf.

Ben jij al gestart met je idee, heb je een vraag of misschien nog een goede tip? Laat het even weten in een reactie hieronder!

Meer online marketing nieuws?

Lees alle blogs

Marketeer & Blind staren op de bounce rate? PAS OP!

De website bounce rate is voor sommige webmasters een magisch getal maar ken...

Webshop verbeteren? Tips voor meer klanten + extra omzet!

Haal extra rendement halen uit je webshop! Lees de tips hoe je het vertrouwe...

De basis van zoekmachine marketing in 4 stappen

Goed scoren in Google en top posities haal je niet zomaar. Een goede basis b...

Actieve Instagrammer? Vanaf vandaag verlies JIJ bereik door een Instagram notification update!

Ben je actief op Instagram en heb je al je tijd en energie gestopt in de pro...

9 email marketing tips waar je direct profijt van hebt!

Email marketing is een krachtig middel om meer rendement te halen uit je kla...

Ook meer dan 100.000 bezoekers per maand? Ik vertel je mijn geheim!

Niet doorvertellen want maar weining mensen weten hoe je snel meer bezoekers...