VIDEO: Bloggers hebben de toekomst: Waarom JIJ geld kunt verdienen als blogger of klein bedrijf!

Wil je weten waarom ik denk dat bloggers de toekomst hebben?

Bloggers werken vanuit een passie

Ik denk dat bloggers steeds belangrijker gaan worden en individuele personen het verschil gaan maken. Bloggers zijn zichzelf en werken vanuit een passie. Grote bedrijven daarentegen verliezen zichzelf en focussen uitsluitend op winst optimalisatie om aandeelhouders tevreden te houden.

Mensen willen niet alleen maar zaken doen met een groot bedrijf, maar zoeken redenen om zich te associëren met een merk, bedrijf of persoon.

“Je doet zaken met de vent en niet met de tent” en natuurlijk eentje voor de vrouwen “Je doet zaken met de vrouw en niet met het gebouw”. Dit is ook de reden dat ik denk dat grote bedrijven het gaan verliezen.

Bloggers leggen een connectie met hun doelgroep

Als bloggers of klein bedrijf heb jij de mogelijkheid om een doelgroep te bereiken die perfect past bij jou manier van denken. Jij hoeft geen duizenden klanten te hebben maar een groepje leuke klanten die hetzelfde denken zoals jij is vaak al voldoende om van te kunnen leven. Klanten waar je het leuk mee hebt en die je op weg helpt.

Jij bent als blogger authentiek

Je bent begonnen met bloggen omdat je iets wilt ventileren of omdat je denkt andere verder te kunnen helpen. Jij bent razend enthousiast over jouw passie en dat deel je graag. Het maakt dan niet uit of het dan gaat over reizen, dieren, mode, fotograferen, voeding, fitness of marketing.

Door jouw enthousiaste manier van denken bereik je op een gegeven moment mensen die bij je passen. Mensen die hetzelfde denken als jou. Klanten die hetzelfde zijn en waarbij je volledig jezelf kunt zijn.

Jij hoeft niet zoals veel grote bedrijven jezelf anders voor te doen dan je bent. Jij hebt je eigen klanten waar je het leuk mee hebt en die passen bij JOU.

Hoe geld verdienen als blogger of klein bedrijf?

Het enigste dat jij hoeft te doen is jezelf te zijn! Vind klanten die matchen met jou en connect met hun ziel en bouw zo een business op als blogger of klein bedrijf.

Ben jij al gestart met je idee, heb je een vraag of misschien nog een goede tip? Laat het even weten in een reactie hieronder!

Meer online nieuws?

Lees alle blogs

De voordelen van WordPress en zijn nadelen

Wij zijn gek op WordPress en vertelllen je graag welke voordelen het CMS all...

10 tips voor een zakelijk Facebook succes

Aan de slag met Facebook marketing voor meer traffic, sales of naamsbekendhe...

Grote bedrijven gaan verliezen! Ze hebben jouw persoonlijkheid nodig!

De wereld met digitale media verandert snel. Dankzij kanalen als Facebook, T...

Geld verdienen met alleen zoekmachine marketing (gevaarlijk)

Google levert mij bakken geld op. Zoekmachine marketing en advertising is ee...

Google Webmaster tool gebruiken en Handige Tips

Het is belangrijk om een gezonde website te hebben zonder ziektes. Verbeter ...

Vergroot je website succes met reviews!

Wil je een succesvolle website en geld verdienen op het internet. Lees dan i...

Vrijblijvend advies van Vincent?

Vincent de Vlugt